Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Proteus Anguinus Rose (Poezija)
Moderator: Melona
Ja, Geisha imam nekaj sadik v loncu. Morala bi ti že lani jeseni javiti a sem v stiski s časom vse položila v zasip v gredo. Šele pred kratkim sem jih vzela iz grede. So že poganjale visoko in nekatere nastavljale popke. Po presaditvi sem jih morala porezati na kratko. Če sem kateri pustila kakšno vejo pa so kasneje popki, ki so bili komaj vidni popadali zaradi šoka. Nekateri brsti so se posušili. Sedaj pa so začele odganjati. Če bi imela kako pot na naš konec (ali kdo drug, da jo prevzame) bi jo lahko posadila že sedaj, saj je idealno vreme, bolje kot kasneje, ko bo topleje. Drugače pa jeseni._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.