Na našem EKO vrtu sem napravil malo toplo gredo, dal vanjo nekaj paradižnikov in paprik, tretjina lončkov je praznih, imajo dober apetit, posipal sem z sodo, da vidimo.
Odkar imam indijske tekačice problemov s polži skoraj nimam več._________________LP -------------------------------------------------- Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
Pri nas je letos precej takih črnčkov, rdečih skoraj ni več._________________LP -------------------------------------------------- Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
Nekaj novega sem se naučil. Na krompirju sem videl objedene liste, ki bi jih pripisal koloradskemu hrošču. Vendar je to kar zgodaj zanj, pa tudi nikakor nisem nobenega v vrtu našel. Navadno so ličinke super vidne. Ko pa sem kopal krompir v visoki gredi, sem našel kar nekaj rdečih polžev, enega junaka pa tudi pri samem delu, ko je užival v listih. V gredi je samo nekaj krompirjev, zanimivo, da so se trenutno zaradi krompirjevih listov odrekli solati zraven. Še slabša novica za moj krompir je, da sem pri odstranjevanju zastirke našel ogromno strun . Zaenkrat pa še ni navrtanih gomoljev. Ampak to se bo žal hitro spremenilo.