Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Hellmann's pokrovčki

crtj-admin
Site Admin

Hellmann's pokrovčki

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Gringo

Odgovor Napisal/-a Gringo »

Čau

se da kje kupiti pokrovčki za hellmann's kozarce od majoneze.
Mislim na une pol kilske.
Karkoli do sedaj sem kupil od pokrovčkov, ne paše. :(

lp
Gringo
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Odvisno, kakšni so in kje jih iščeš. Če so taki kot tukaj, jih skoraj zagotovo i majo v Industrijski trgovini Steklarne Hrastnik, morda tudi v Stenku v Trzinu.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Gringo, jaz uporabljam leta in leta originalne pokrovčke, ki jih prej seveda umijem v pomivalcu pa je tako z marmelado kot s šalšo vse OK._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Gringo

Garden-ja

tudi mi uporabljamo več let a vseeno včasih zaruzne in potrebuje menjavo.

meteuljc

gledal sam ponudbo na www: Steklarne Hrastnik in nisem našel pokrovčkov. Imaš morda direkt link?
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Si vprašal v Stenkota? Pogledal po lokalnih kmetijskih trgovinah, merkur, merkator?

Mi največ uporabljamo te "standardne" od majonez, kumaric, evrokremov ... 720ml in kupljene 370ml, na katere gredo "standardni pokrovi" (notranji fi. 82mm).
Šubler v roke, izmeri, pa malce poklič po lokalnih trgovinah, ker naročati 10 pokrovčkov ne bo ekonomično - me skrbi da bo poštnina vsaj trikratnik vrednosti blaga Smile
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Gringo, izvoli: Industrijska prodajalna Steklarne Hrastnik
Dvomim pa, da im ajo to na spletu, ker so pokrovčki le dpodatna ponudba s steklovini. Tudi sicr je to izjemno založena trgovina, ne le z izdelki Steklarne. Se res splača kdaj zapeljati tja.

Industrijska trgovina Steklarna Hrastnik
Čulk posredovanje - trženje
Bine Čulk
Lokacija trgovine: Podkraj 62, 1430 Hrastnik
Tel.: 03 56 54 777, 03 56 54 667
Faks: 03 56 54 777
Gringo

Twity

sem iskal in našel veliko v Agrariji Koper a je drugi navoj.
Dobim ta pravi FI a navoj ne klapa.

metuljc

bom videl kako bi se dalo urediti, da ne bo dražji metek od zajca. Smile
Morda bolj splača Helmans kozarce v kanto in kupiti nove standardne. Smile
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Mogoče pogledaš ali pokličeš še tule

http://www.stenko.si/pokrovi-za-vlaganje-pokrovi-za-polnjenje-medu_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Ajoj, pa to je nek italijanski standard z samovreznim navojem al kaj? Laughing
Me skrbi da boš za te pokrove porabil toliko časa-denarja, da bi že nekaj standardnega kupil. (npr. merkur: 10 kozarcev 720ml - 4eur, 10 kozarcev 370ml - 3eur, 30 pokrovov 82mm - 3.5eur. Se pa splača pogledati v kakšnih lokalnih kmetijskih trgovinah, mogoče steklarnah (hrastnik, stenko) - jaz sem kupoval lansko leto, in so bili v eni lokalni kmetijski trgovini precej cenejši od raznih sosedov, merkurjev...)

Vsekakor, srečno! Wink
Odgovori