Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
ok,čakamo še Issan, potem pa zakjučimo in nas je točno 10.Če bo paket do 10kg,pojma nimam koliko vrtnic bi moralo biti za 10kg ,pride potem na vsako 3,2e poštnih stroškov ,a bo tako prav?Nimam še tovrstnih izkušenj in prav nič ne vem,niti kako plačam,a bom že videla sproti
Naročilo poslano,sedaj čakamo odgovor.Upam,da nisem nič zamutila, če sem,.se opravičujem že v naprej,to sem delala prvič in nimam še prave organizacije Glede plačil in dostave vsakemu posebej, bomo še kaj dorekli,ko bomo vedeli kdaj naj bi prispele sadike.
Sem že dobila odgovor ,sicer bodo sadike predvidoma v novemru,zdaj jih imajo samo v loncih,od teh,ki smo jih naročile,pa na zalogi 12.Kako bo z ostalimi ne vem,upam,da bodo vse,sicer računam na korektnost,s katero so se do sedaj izkazali in me bodo pravočasno obvestili, če bo kaj manjkalo. Naročile smo 56 sadik
So pa res hitri-izgleda,da imajo nekoga, ki odgovarja samo na maile-sem dobila tudi drugi del odgovora in sicer, da me bodo obveščali o stanju sadik med izkopavanjem,torej bomo že pred pošiljko vedele,če bo katera manjkala.Bomo videli, če res