Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Brdi

Moderator: Melona

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ha, ha naš, ampak res vedno priteče in steguje vrat kdo je prišel, koka je bolj počasna._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Kako sem čakala te posnetke! Je bilo vredno. Prelepo!
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Ah, Poezija, krasno,krasno!
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Čudovito so tvoje vrtnice vraščene v okolje. Lepo!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Oooo Poezija krasno Confused .Tvoji Ramblerji so veličastni.Ma kaj pri tebi nič ni padalo?Moje so od dežja prava katastrofa.
Saj jaz sem še vedno omamljena od te lepote,ko sem prejšnji teden vse to vidla v živo.Po parih letih od zadnjega obiska je vrt odrasel in se razbohotil v pravo pašo za oči in nos.ja in vsi njeni otročički,ki so že cveteli in tisti,ki so se v tem tednu-bravo.Hvala,da si me kljub delu,ki te je čakalo sprejela,si vzela čas in naju še pogostila.
Mimogrede moja nova greda je uspešno sprejela prvi dve novi dami iz Dekonov
poklon_________________LP
E.
Poezija

Hvala pupe, ampak te slike so slikane v tistih par urah časa, ko je posijalo sonce in so se nekoliko osušile. Tudi pri meni so kasneje v deževnem vremenu izgledale poklapano, gnili so cvetni listi.

Ko si bila ti Geisha pri meni je bil prejšnji dan prav vrhunec tega, tako da vrt v takem okolju, ko ni suh in ne posije sonce, deluje kot pač v danem trenutku lahko. Čudi me, da si ga tako pozitivno videla, saj je v primerjavi z prejšnjimi leti, letos zelo zapostavljen.
Sem te mislila prav vprašati, če so se poganjki povesili od sadik, glede na to, da je drugi dan grelo cel dan sonce. Če so jo odnesle dobro, še sreča.

Divjina je res vsepovsod. Včasih sem tam pri stopničkah še lahko hodila med vrtnicami, sedaj je nevarnost velikih, da prav uničijo manjše. Drugo leto bom morala krepko razmisliti, kako rešiti situacijo in vrtnice, da ne odmrejo.

Tistim začetnikom pa, ki zasajate nove grme v poduk, podučite se prej od drugih, koliko zrastejo grmi, da ne delate nepotrebnih napak, kot sem jih jaz in kot sem iz pogovorov z drugimi razbrala, so jih naredile praktično vse od nas. Potem je treba presajat ali pa pretirano krajšat in rezat, potke vmes pa ni več...

Kakorkoli, vrtnice cvetijo tako ali drugače in dišijo. Pa ogromno odpustijo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

AH,POEZIJA....,čeprav spremljam tvoj rožnik skoraj že od začetka,sem vedno fascinirana nad njegovo prostranostjo,premišljenimi in kot vidimo, zelo uspešnimi zasaditvami,ki ti res vzamejo dih,vse skupaj pa si še nadgradila s svojimi kreacijami,ki dajejo prav poseben pomen in čar-moj poklon very happy palec gor
Poezija

Hvala, a moram se še naučiti se nekaj tvojih pridnih prijemov, da bodo bolj podprte z oporami in se čim._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Poezija saj ne vem kaj naj napišem... Sami superlativi za tvoj rožnik in tvoje lepotice... In tista bela ograja se odlično poda v ta čarobni kotiček... Sama lepota na kupu.
Poezija

Pozna objava, danes našla kabel fotoaparata. Mogoče ne bo toliko panoramskih slik letos, a naj bodo enkrat objavljene tudi tiste, ki običajno niso.

Začetki odpiranja že dolgo nazaj - Kazanlik

Alchymist

Treasures

Vsak cvet drugačen, ta z več vanilije - Proteus

Moja vrtnica brez imena, mali rambler XY ali YZ

Enkrat cvetoči križanec, Borut's Power

Že približno sedem let stari križanec, mogočni, visoki grm, še brez imena Eden Rose x Julia Child

In še ena rumena sport Yellow Alchymist

Detail sejanca Bobby James

Caramella

Anna De Diesbach

Perennial Blue 2x

EFY

Iceberg Cl je gigantska na vse strani

Bouquet Parfait

Russelliana

Eden Rose

The Healing Codes

Paul's Himalayan Musk z druge strani

Ramblerji iz semena Bobbie James

Lipica

Primerjava Lipica levo, Predikat Wine desno

Indigo

Leonardo da Vinci v ozadju

in še Red Ballerina
_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori