Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Na slikah ni videti, da bi jim dež kaj škodil! Wink Zelo lepo in bujno imaš.
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Joj, kako diši. Verjetno se kar čas ustavi, ko pri tebi zacvetijo vrtnice.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Melona dogaja kljub dežju,ki vsem cefra živce Evil or Very Mad .Ampak vseeno izgledajo bahavo in razkošno. Cecile B. je tudi pri tebi prava lepotička.
Sem ravno v soboto vse očistila in porezala po tem prekrasnem tednu v dežju,ko je pri nas včeraj konkretno zalivalo in danes spet ponovi vajo kar je še ostalo- beda._________________LP
E.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Pravo bogastvo, Melona, lepe, košate. Kaj pa Mel?Bi se vejica že našla? LP
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ojoj, Doli, seveda bi se! Medtem sem se tudi že poučila, kakšna mora biti. Pošljem takoj ko kakšna odcveti. Rene Andre imaš?
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Joj, da, prosim pošlji, tudi Rene, če lahko, ga nimam. Pa napiši kaj ti lahko pošljem jaz. Hvala, zlata si!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Melona, krasno, pa le ni tako še vse v popkih, kot sem mislila. Od kar sem bila pri tebi, so te plezalke res preplezale do vrha. Kako boš Cecile krotila na temle loku, jo boš stalno krajšala ali ji dodala opore naprej?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ne vem, bom videla sproti, kako bom s temi orjakinjami. Lok, na katerem sta Cilka in Rene Andre, nama je letos veter že podrl, tako da bo treba nekaj narediti. Ni ga bilo enostavno spet dvigniti.

Vrtno uto s severne strani obdaja Crepuscule. Končno se je sprijaznila z večno senco.

Z južne strani se na uto pne stari dobri Foxtrot. Nikoli bolan, ne zameri nobenega obrezovanja, res en tak vedno dobrovoljen gospod.

Rhapsody in Blue in Leda se pričkata vsaka za svoj prostor. Blue for You ju ne dohaja in sta jo že skoraj prerasli.

Mme. Moreau se bo jeseni najbrž morala posloviti, stalno je rjasta.

Ena mojih najljubših, Complicata.

Rembrandt in Tess of the d'Urberville

Crocus Rose in Cardinal de Richellieu

Crown Princess Margareta

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Oooo, kako se bohotijo! up
Tudi pri nas so problemi z lokom in tudi mene vse bolj motijo vrtnice, ki hitro zbolijo.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

O Melona, to je že prekrasen cvetoč vrt, vidim, koliko je vse mogocnejse, tudi pri tebi že velika guzva s prostorom. Le kam boš
napeljala Crown P. M.,
Boš videla, kakšno ogrodje naredi, kot mlado sadno drevo in če jo spustiš, raste metre v vse smeri.

Mene tudi vse bolj motijo tiste zelo bolane vrtnice. Prav v tem času postaja, se posebno po takem dolgem deževju in vročini vse pikasto. Zato so te redke, kot je tudi Foxtrot dragulji._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Nazadnje urejal/a Poezija 05 Jun 2019 08:17; skupaj popravljeno 1 krat
Odgovori