Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Požrti cvetni popki ?

Odgovori
krnekdo

Odgovor Napisal/-a krnekdo »

Če dejansko pogledaš sliko, boš videl odlomljen poganjek in ne obgrižen.
Jasminka

Odgovor Napisal/-a Jasminka »

Lahko tudi polži. Meni so letos požrli popke od klivije, ki sem jo imela pred vhodom. Zadnji čas sem jih našla in preprečila, da mi niso vse požrli.
Letos jih je veliko, tudi na vrtu se vsega "lotijo". Najbolj sem bila presenečena, ko so napadli pegasti badelj, ki ima ostre trne, in spodnje liste vse obglodali.
DavidJ

Odgovor Napisal/-a DavidJ »

Meni so na cepičih popke požrli polži. Sem 100°, ker sem jih dobil na delu.
NA cepljenih marelicah so požrli vse. Na jablanah pa 2 od 4. Tudi slive so se lotili.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Letos so se vragi spravili že na brste hrušk.
Sodelavec (lovec) mi je prinesel eno ustreljeno vrano. Sem jo obesil gor med veje.
Za zdaj en dan ni vrabcev. Me zanima, koliko časa bo trajalo, da ugotovijo, da je mrtva ?!
Odgovori