Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Vremenska postaja
-
- Site Admin
Vremenska postaja
(Prenos iz arhiva)
Hej!
Pri Vrtinu sem videl, da spremlja vreme, kaj pa drugi?
To se mi zdi kar dobra ideja, da malo opazuješ kaj se dogaja.
Ali ima kdo kako solidno vremensko postajo doma? Razmišljam o taki za merjenje vetra, padavin in temperature. Da bi si malo beležil
Pa tiste s kamnom oz. konjskim repom ne rabim, jo že imam ,)_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Pri Vrtinu sem videl, da spremlja vreme, kaj pa drugi?
To se mi zdi kar dobra ideja, da malo opazuješ kaj se dogaja.
Ali ima kdo kako solidno vremensko postajo doma? Razmišljam o taki za merjenje vetra, padavin in temperature. Da bi si malo beležil
Pa tiste s kamnom oz. konjskim repom ne rabim, jo že imam ,)_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Pri Vrtinu si videl vremensko postajo,ki so razporejene po sadovnjakih v SLO.
Poišči na Agrometeorološki portal.Morda je kakšna tudi v tvoji okolici.Tudi jaz
jo imam v nasadu.Podatki s postaje gredo na Km.inštitut,od tod pa na Gugla.
Verjetno je tebi najbližja postaja v Šentjakobu.Podatki so javni!!!_________________Narava vse povrne!
Poišči na Agrometeorološki portal.Morda je kakšna tudi v tvoji okolici.Tudi jaz
jo imam v nasadu.Podatki s postaje gredo na Km.inštitut,od tod pa na Gugla.
Verjetno je tebi najbližja postaja v Šentjakobu.Podatki so javni!!!_________________Narava vse povrne!
Krasno nekaj novega...lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home