Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Figa, smokva - Ficus carica
-
- Kraj: Domžale
Pri meni rastejo normalno.
Takole, mfranc, sveže fotografino ( in oprano ):
Tale tavelika je sicer odvrgla velik del plodičev prvega rodu, najbrž zaradi majskega obupnega vremena.
Ampak nekaj jih bo le ostalo. Prejšnji teden pa so se začeli pojavljati nastavki za drugi rod.
Tole so pa mladi plodiči na Michurinski-10 :
.
Takole, mfranc, sveže fotografino ( in oprano ):
Tale tavelika je sicer odvrgla velik del plodičev prvega rodu, najbrž zaradi majskega obupnega vremena.
Ampak nekaj jih bo le ostalo. Prejšnji teden pa so se začeli pojavljati nastavki za drugi rod.
Tole so pa mladi plodiči na Michurinski-10 :
.
Huh, lepe figice! Sicer pa, v tej vročini uživajo tristo na uro .
Moja reva ima letošnjih poganjkov približno en centimeter .... . Edina svetla točka, ozelenel je vršiček, ki ni kazal nobenih znakov življenja. Pa na kritičnem mestu v grmu je, če bi se posušil, bi bil grm precej neuravnotežen.
Sedaj šele vidim, kako moja figa zamuja _________________mfranc
Moja reva ima letošnjih poganjkov približno en centimeter .... . Edina svetla točka, ozelenel je vršiček, ki ni kazal nobenih znakov življenja. Pa na kritičnem mestu v grmu je, če bi se posušil, bi bil grm precej neuravnotežen.
Sedaj šele vidim, kako moja figa zamuja _________________mfranc
Letošnjemu pomladku vrabcev ni še čisto jasno glede mojih maskot predatorjev sokolov in kanje.Misel je tudi o posodobitvi -baterijski in s tem krožno gibanje maskot v zraku poleg zvočnega oglašanja. Bo potrebna " MALA ŠOLA", kar pa ne velja za stare generacije vrabcev,katerim sem vcepil strah. Prvi rod fig se lepo debeli, važen pa bo drugi rod avgusta meseca, ki bo za sušenje.
lp. Vinkoz
lp. Vinkoz