Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ko srce zaigra......
Moderator: Melona
Na naši planoti počasi pričenja se letošnje cvetenje.
Aicha in Marguerite Hilling kot ponavadi sta prvi:
Pri ostalih se pa glavno cvetenje šele obeta. Cecilko težko čakam, da popolno odpre cvetove, verjetno bo prava paša za oči:
Gloriana iz predlanske jeseni bo pa kot kaže v prihodnosti res krasotica...
Če mi bo sreča mila, bo naslednji teden tisti tapravi in pomagal bo celiti rane in malo polepšati kakšen dan.
Aicha in Marguerite Hilling kot ponavadi sta prvi:
Pri ostalih se pa glavno cvetenje šele obeta. Cecilko težko čakam, da popolno odpre cvetove, verjetno bo prava paša za oči:
Gloriana iz predlanske jeseni bo pa kot kaže v prihodnosti res krasotica...
Če mi bo sreča mila, bo naslednji teden tisti tapravi in pomagal bo celiti rane in malo polepšati kakšen dan.
Pretekli teden je bil tisto, kar ponavadi vrtničarji čakamo. Zgodba naj se nadaljuje...
Kljub težkemu mesecu maju in žalosti v srcu sem ga preživela na Bloški planoti in podaril mi je marsikateri lep utrinek. Za kratek čas sem pozabila na zunanji svet in poskusila užiti vse, kar je narava ponujala.
Chewperscent mi do zdaj še ni prirasla k srcu, letos me je očarala:
Bourbonke vsako leto znova poskrbijo za množico cvetov in vonj, ki že navsezgodaj zjutraj kliče po sprehodu.
Variegata di Bologna
Deuil de Dr. Reynaud Catherine Guillot
Če se spomladi zamudi čas obrezovanja, potem Zoé poskrbi za svoj veličasten nastop
Tole mossovko pa mislim, da ni treba imenovati:
Lawinia s svojimi bogatimi, a hkrati nežnimi cvetovi prav paše na tale star skedenj:
Da stara hiša ne bo samevala je poskrbela vaška muca in si na podstrešju omislila družinico
Brajda nekoč obdana bo s trnato lepotičko, ki sliši na ime Chateau de Guillerval. Kaj mislite, se bo kamnita hiška spremenila v grad ?
Z druge strani vogala pa se preko strehe že počasni pne Camelot. Vrtnica božanskega vonja! Znova in znova je potrebno delati krog okoli nje in loviti ta čarobni vonj.
Rugeldini cvetovi iskrijo se v sončni svetlobi kot opojna čaša zlatega vina.
Objem Leonarda in Pearl Drift
in preden mrak pade na zemljo – objem za lahko noč:
Zjutraj pa rdečica na lice. Morning Blush:
In pot pod noge, še čisto malo naokrog:
In nekoč spet te najdem med cvetovi.
"Naj nad oblaki se te dotakne najin svet, ki po svoje živi...."
Kljub težkemu mesecu maju in žalosti v srcu sem ga preživela na Bloški planoti in podaril mi je marsikateri lep utrinek. Za kratek čas sem pozabila na zunanji svet in poskusila užiti vse, kar je narava ponujala.
Chewperscent mi do zdaj še ni prirasla k srcu, letos me je očarala:
Bourbonke vsako leto znova poskrbijo za množico cvetov in vonj, ki že navsezgodaj zjutraj kliče po sprehodu.
Variegata di Bologna
Deuil de Dr. Reynaud Catherine Guillot
Če se spomladi zamudi čas obrezovanja, potem Zoé poskrbi za svoj veličasten nastop
Tole mossovko pa mislim, da ni treba imenovati:
Lawinia s svojimi bogatimi, a hkrati nežnimi cvetovi prav paše na tale star skedenj:
Da stara hiša ne bo samevala je poskrbela vaška muca in si na podstrešju omislila družinico
Brajda nekoč obdana bo s trnato lepotičko, ki sliši na ime Chateau de Guillerval. Kaj mislite, se bo kamnita hiška spremenila v grad ?
Z druge strani vogala pa se preko strehe že počasni pne Camelot. Vrtnica božanskega vonja! Znova in znova je potrebno delati krog okoli nje in loviti ta čarobni vonj.
Rugeldini cvetovi iskrijo se v sončni svetlobi kot opojna čaša zlatega vina.
Objem Leonarda in Pearl Drift
in preden mrak pade na zemljo – objem za lahko noč:
Zjutraj pa rdečica na lice. Morning Blush:
In pot pod noge, še čisto malo naokrog:
In nekoč spet te najdem med cvetovi.
"Naj nad oblaki se te dotakne najin svet, ki po svoje živi...."
Začutila sem tvojo izpoved. Moraš biti čudovita oseba. Slike govorijo o tebi. Lepote je preveč na en mah. Morala bi nam jo pošiljati tako, po delih, do mraka. Nato preostali del v novem jutru naprej. Odveč je karkoli bi več napisala. A ne morem mimo tega, da si spisala svojo pravljico, ki presega še sanje. Čas je, da jo dosežejo pravi bralci, tisti bližnji in vsi z vezjo, ki se ne da pretrgati._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.