Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Včeraj je zacvetela maslenica Pastel accent, čeprav v opisu nič ne piše, da pocvita. Cvet je rumen zaradi pomanjkanja svetlobe, junija pa je bil lososne barve.
Mimogrede, Muha, maslenica, ki si mi jo pred leti dala, se zelo verjetno imenuje Bonanza.
Zanimivo! Pri meni še nikoli ni nobena takole pozno pocvitala.
Za Bonanzo se kar strinjam, bi znala biti. Tam, kjer sem jo dobila, je gospod rastline kupoval precej selektivno a so se imena, odkar je pokojen, žal porazgubila.
Calgary stampede. To maslenico bom morala razmnožiti in gojiti tudi za jesti, saj ima neverjetno okusne, hrustljave cvetne liste. Pojedla sem le en cvet, ker jih je škoda.
Se pravi, da je devet različnih maslenic. Noro so lepe. Katerega leta bom zopet prišla si ogledat kaj vse raste pri tebi. lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...