Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Cherokee Tiger Black Dwarf

mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Dospeli so vzorčni plodovi Wink

Glede ostalih sort z rugosa listi - res so vsi potemneli, na normalno zeleno barvo.

Kot npr. Antho Striped Dwarf, kar je tudi razumljivo, saj je indigo sorta.
http://shrani.si/f/42/yx/3kcq7mFI/0611.jpg

Rahlo bolj svetel je Hannah's Prize Dwarf, rdeč paradižnik
http://shrani.si/f/14/mi/TSBPmCG/0631.jpg_________________mfranc
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

O, to je bila pa res turbo vzgoja, ker je bil posejan zelo pozno. up Pri meni je šele tu pa tam kak majhen, nezrel plod.
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Res je, ravno pozni tvoji sadiki Cherokee Tiger Black Dwarf in pozna setev Rocota Aji Oro sta me "razkurili" Wink , da sem sem celo predsezono imel v pogonu Intenzivno nego. Kdaj pa si jih sejala?

Z Aji Oro sem začel 1. februarja (plus ponovitev 12.02), z ostalimi lončnimi čiliji. Od desetih semen ni vzkalilo niti eno Evil or Very Mad . Nato nas je rešil T.P., z novimi semeni Aji Oro; sejal sem ga 6. marca.

Aja, pa tvoj Biquinho White je bil precej pozen, ravnokar mi je začel cveteti._________________mfranc
Uporabniški avatar
Plamenka

Sejala sem ga enkrat sredi aprila. Škoda, da nisem zapisala datuma. Wink
Aji Oro mi cveti na veliko, ploda pa še nisem opazila nobenega. Pri meni ima Biquinho White nekaj plodov, dolgih kak cm in pol.
Uporabniški avatar
Plamenka

Tudi pri meni je en plod zrel.

Odgovori