Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Kot kakšno žareče sonce!
Sem jih pred leti imela na balkonu. Cvetovi so bili odprti samo v soncu, se pravi dopoldne, ko sem bila v službi
pa sem jih nehala vzgajati. Všeč so mi še vedno, le prostora ni nobenega ..._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Sem jih pred leti imela na balkonu. Cvetovi so bili odprti samo v soncu, se pravi dopoldne, ko sem bila v službi

Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
- Lpmami
- Kontakt:
Tudi gajlardijo sem gojila na balkonu. S cvetnimi listki sem potiskala bombažno blago in sem bila čisto navdušena. Seveda sem jo semenila, a vzklilo ni nič.
Kupila sem jo pa pri Bakkerju, po pošti. Pri tistem Bakkerju, s katerim imate mnogi slabe izkušnje, meni se je pa obneslo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadjeNazadnje urejal/a lpmami 19 Jul 2019 07:08; skupaj popravljeno 1 krat
Kupila sem jo pa pri Bakkerju, po pošti. Pri tistem Bakkerju, s katerim imate mnogi slabe izkušnje, meni se je pa obneslo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadjeNazadnje urejal/a lpmami 19 Jul 2019 07:08; skupaj popravljeno 1 krat
- Lpmami
- Kontakt: