Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

JAPONSKA MALINA

crtj-admin
Site Admin

JAPONSKA MALINA

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Letos sem se čudila prekrasnim cvetovom ne eni dolgi veji, misleč, da sem posadila tajberi (ali kako se že reče), saj je lani na tem mestu res ta rasel. Letos pa sem mislila, da je s korenine zrasel kak divjak. Evo, sedaj pa gori prelepi plodovi, okusni...In očitno imam Japnsko jagodo Very Happy
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

To je japonska vinska jagoda ali rdečešetinasta robida, imam par grmov, je kar invazivna, je pa ukusna.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Sicer že imamo temo o tej rastlini iz rodu Rubus :

http://forum.gartlc.si/gartlc-about558.html

Ja, okusne. Škoda le, ker niso malo debelejše ...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Prispevke sem preselila na link, ki ga navaja Andrej Banko, nadaljujte prosim tam, tole temo zaklepam.
Odgovori