Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Dolga vigna nizka
-
- Site Admin
Dolga vigna nizka
(Prenos iz arhiva)
Pozdravljeni
Iz škatle semen sem vzela nekaj zrnc fižola Dolga vigna nizka.
Kako velike stroke ima visoka, vem. Nevem pa kako dolgi so od nizke. Trenutno so nekateri dolgi 20 cm in povejte mi, ali še moram čakat ali je to že gotovo, kar se dolžine tiče.
Najlepša hvala za odgovor in lepe poletne dni
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Iz škatle semen sem vzela nekaj zrnc fižola Dolga vigna nizka.
Kako velike stroke ima visoka, vem. Nevem pa kako dolgi so od nizke. Trenutno so nekateri dolgi 20 cm in povejte mi, ali še moram čakat ali je to že gotovo, kar se dolžine tiče.
Najlepša hvala za odgovor in lepe poletne dni
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Če je bilo v škatli seme od mene,potem ne bo več veliko zrastla.Mogoče še 5 cm,vendar ne bo več tolikoo okusna.
Sem lani prav testirala okuse.Daljši ko je strok,bolj grenkega okusa je._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Sem lani prav testirala okuse.Daljši ko je strok,bolj grenkega okusa je._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/