Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Silesia

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Silesia

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Na seznamu želja sem jo imela, odkar sem jo prvič videla v Arboretumu. Zdaj jo imam. Wink To je češka vrtnica (Milan Onderka), hibridna čajevka, sport od Barkarole. Je temno rdeča, skoraj črna (na slikah je svetlejša, kot v resnici) in ima svetlo rdeče črtice. Tudi diši.

tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Zelo lepa._________________CARPE DIEM
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Zelo lepa, res je. Me pa zanima slovenska beseda za "sport" - pomen v tem primeru mi je nekako jasen, ustrezen slovenski izraz pa iščem že kar nekaj časa.
Uporabniški avatar
Plamenka

Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Lepa! Kje ste jo naročili?
Uporabniški avatar
Plamenka

Mastnaka iz Arboretuma sem dolgo nazaj vprašala, če jo lahko naroči, a mi ni nič sporočil. Ob zadnjem obisku Arboretuma pa sem ji slučajno zagledala v njihovi trgovini.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Hvala za podatek. Very Happy Vredna nakupa.
Odgovori