Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Giant Tomato Tree

crtj-admin
Site Admin

Giant Tomato Tree

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Takole rasteta dve sadiki pri meni v loncu premera 50, v sredini je grah. Na sliki izgleda sicer majhen, ampak rastlina je kar konkretna z močnim in debelim steblom. Pa dve bunkici sem danes našla Jupi

Nazadnje urejal/a pika 27 Avg 2013 16:14; skupaj popravljeno 3 krat
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Bravo, čestitke!
Moj je pa letos še majhen, kot vsi ostali, ki so na vrtu.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Gojim ga ob fižolovkah in mreži za kumaro v kordonu, sorta je obetavna, vidi se pri tretjem kolu (prva dva sta Italian tomato tree) :
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Kar lepo je obložen, dobro začenja zoreti (malo je opečen od sonca), lepo mesnat, okus sladkast:

_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
Plamenka

Lepi so, Marija! Meni pa letos kot nalašč rastejo počasi. Šele zdaj se rdečijo, en plod bi lahko utrgala, a bom še malo počakala. Naslednje leto jih bom sejala prej, pred ostalimi.
Uporabniški avatar
Plamenka

Letošnji. Ne poka.

Odgovori