Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2019
Sem spisal opis škodljivca, Spodaj pa je samo ena slika in povezava.
Povezava: http://forum.gartlc.si/gartlc-post-154154.html#154154
Bljak
Povezava: http://forum.gartlc.si/gartlc-post-154154.html#154154
Bljak
mfranc je napisal/a: |
Bicikel, letos so stenice čisto povsod, neverjetno kje vse sem jih našel - da o paradižnikih, čilijih, kumarah, ne govorim . |
Aja, ti jih torej "gojiš" in potem pošiljaš k meni v službo No, menda so se razširili predvsem iz Italije. Res sem jih opazil tudi doma na vrtu, a nisem iskal posledic. Če ti pa v pisarni nekaj gomazi, je pa bljak
Uf.... Točno takih sicer pri sebi nimam (ali pa jih še nisem našel), je pa povsod dovolj tistih zelenih stvorov (smrdljivcev) - ljubijo predvsem paradajz, čilija niti ne. Sem pa na spodnjih straneh dveh paradižnikovih listov odkril zalego rjavih jajčec, manjših od milimetra - zanimivo zložene v matriko (za predstavo: pravilen kvadrat npr. 10 stolpcev po 10 jajčec). Sicer že večkrat videno (a letos zdaj prvič)._________________go with your instinct to live as you want
Green Scorpion je zanimiv, če se hočeš postavljati pred znanci v smislu "Evo, jaz pa kar celega pojem!"
Res je fascinanten - po gabaritih "bratranec" zloglasne družine Trinidad Scorpion, sicer pa mil ko jutranja rosa
Edin šment je odločiti se, kdaj narabutat plodove (drugi grejo npr. iz zelene v vse barve sveta, ta pa ostaja zavistno zelen )_________________go with your instinct to live as you want
Res je fascinanten - po gabaritih "bratranec" zloglasne družine Trinidad Scorpion, sicer pa mil ko jutranja rosa
Edin šment je odločiti se, kdaj narabutat plodove (drugi grejo npr. iz zelene v vse barve sveta, ta pa ostaja zavistno zelen )_________________go with your instinct to live as you want