Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

SGT Peppers

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Ja, lep je, lani je bil moj favorit in imam letos več sadik. Pri meni še niso zreli, le en majcen se je pobarval. Tudi jaz pustim več poganjkov.
Uporabniški avatar
Plamenka

Zdaj so prvi dozoreli. Všeč mi je, ker ne pokajo za razliko od večine letošnjih paradižnikov.

mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Tole je pa hitro, Plamenka. Moji še niso na obzorju, razen še enega, ki je tudi verjetno "telesno prizadet" Very Happy .

So pa seveda v rastlinjaku?_________________mfranc
Uporabniški avatar
Plamenka

Ja, v rastlinjaku so. Lahko bi jih pustila gor še nekaj časa, da bi se ramena še malo bolj obarvala, a so bili že mehki na otip in okus je tudi v redu.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Res je zelo lep. Čeprav me "indigo" paradižniki do sedaj še niso prepričali z okusom ...
Upam, da bo v soboto na ogled in preizkus ! Wink
Uporabniški avatar
Plamenka

V četrtek bom vedela, če bom lahko kakega prinesla. Pri tem je bolje še malo počakati, tudi če je že mehak, ker je potem boljši okus.
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Danes sem odtrgal najlepšega pri meni, verjetno bo kar prvak sezone Wink

Več o tem pa tule http://forum.gartlc.si/gartlc-post-154834.html#154834_________________mfranc
Uporabniški avatar
Plamenka

Ta je pa res lep! up
htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Ima kdo kakšen semenček za oddati od te sorte? Je že nekaj časa na mojem seznamu želja
Odgovori