Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Gnojenje gotovo ne bi škodilo. Ga imaš v loncu?
Zanimivo primerjavo imam ravno s sadiko istega letnika, kot je tvoj. Prvo leto sem eno posadila na obrobek, drugo pa dala sosedu (ti si "sestrico" iz istega legla dobila šele leto kasneje). Moja torej raste tretje leto posajena na prosto in je košata z več vrhovi in veliko cvetnimi nastavki. Sosed jo ima še vedno v loncu, 3 - 5 litrov na uč, še vedno ima eno samo steblo, cvetov ne vem če bo 5.
Jasna povezava "input : output".
Zanimivo primerjavo imam ravno s sadiko istega letnika, kot je tvoj. Prvo leto sem eno posadila na obrobek, drugo pa dala sosedu (ti si "sestrico" iz istega legla dobila šele leto kasneje). Moja torej raste tretje leto posajena na prosto in je košata z več vrhovi in veliko cvetnimi nastavki. Sosed jo ima še vedno v loncu, 3 - 5 litrov na uč, še vedno ima eno samo steblo, cvetov ne vem če bo 5.
Jasna povezava "input : output".

- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Potem je v kar dobri kondiciji. Gnojenje pa ima najbrž večji vpliv, če ga opravimo, ko cvetove šele nastavlja. Ne vem, če bi sedaj še učinkovalo - morda pa? Po mojih izkušnjah ima na velikost cvetov največ vpliva vročina. Bolj, ko je vroče, večji je premer cvetov. Z nastopom hladu se nemudoma zmanjša.
-
- Kraj: Ljubljana
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana