Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Označevanje vrtnic

Moderator: Melona

Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Irena meni so tele tvoje tablice oz ideje zelo všeč, če jih boste delali, a bi bil sin tako prijazen in jih naredil še zame??

Kakšna bi bila okvirna cena?

Meni osebno je bolj všeč ovalna, če bi lahko izbirala, ker imam grede okrogle, ovalne in bi to lepo dopolnilo izgled.

Javi mi če je možno.
Hvala
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Isaan je napisal/a:
A bi bil sin tako prijazen in jih naredil še zame??

Stvar se mu zdi zanimiva, tako da je obljubil, da se bo s prvim septembrom, ko konča sedanje delo, poglobil v to (izdelava prototipa, avtomatizacija izdelave ipd.).

Isaan je napisal/a:
Kakšna bi bila okvirna cena?

Ko bo narejen prototip, bo vedel tudi za ceno.

Isaan je napisal/a:
Meni osebno je bolj všeč ovalna

Meni tudi, ker mi ostri vogali nekako ne gredo skupaj z mehkimi linijami vrtnic. Sploh pri tebi, ko imaš okrogle grede. Je pa z ovalnimi nekaj več dela.

LP
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Glede pisave se strinjam z Ireno - čim preprostejša, jasno berljiva. Saj kakšne umetelno zavite so lepe, ampak tisto lahko potem na več načinov (narobe) prebereš.
Isaan

Super, sporoči mi če bo prototip uspel. Laughing
Isaan

Irenakk ali ste pri vas kaj delali na označevalnih tablicah?
irenakk

Ja, smo. Orodje je pripravljeno, material dobimo v ponedeljek, tako da bo prototip v prihajajočem tednu narejen. Če bo šlo vse po načrtih, bi morali priti skozi s ceno 1,90€ + DDV za gravirano tablico.
Isaan

Super, jaz jih bom naročila pri vas če boste le sprejemali naročila Very Happy
irenakk

Delamo na tem Very Happy
irenakk

Material smo po križih in težavah dobili, ta teden pa je prišlo še orodje za graviranje. Ker se je študijsko leto začelo, moram na graviranje počakati do petka, ko pride sin domov. Zato za sedaj pripenjam surov vzorec brez graviranja in poliranja.

Velikost tablice je 10 x 6 cm. Debelina je 2 mm - dovolj, da se je z roko ne da zviti. Palčka je visoka 50 cm, široka 1 cm, debela 4 mm - tudi to lahko zviješ le, če se res potrudiš.

Toliko za informacijo. Da ne boste mislili, da sem obupala ali na vse skupaj pozabila Laughing
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Zelo lepo. S tem, da mislim, da bi skorajda morale biti še malo višje, tako da vsaj 50cm ostane zunaj zemlje._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori