Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kredne barve

mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

notranjka je napisal/a:
določene ikejine omarice se ne da prebarvati.Dekleta so barvala in je nastal samo en flek .Mislim da so iz serije omar za kopalnico.
To je do zdaj edina zadeva ki sem jo zasledila da so nastale težave.

Kaj pa smirkov papir? Ali kaj sličnega._________________mfranc
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

To so tiste zelo poceni gladke omarice, ki imajo namesto furnirja, laka ali česa podobnega čez nalepljeno plastično folijo, na otip je kot polivinil. zato po moje tudi brušenje ni rešitev.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Torej imamo nov pregovor... : "Ni vse les, kar je omara." Rolling Eyes Wink
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

mravlja je napisal/a:
Torej imamo nov pregovor... : "Ni vse les, kar je omara." Rolling Eyes Wink

jaaaaa,recimo da res

Malo sem spremljala tole ikejo in dejansko so menda fronte nekaterih omar narejene iz recikliranega stekla.Mogoče so ravno te omare problematične._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

MijaLan je napisal/a:
To so tiste zelo poceni gladke omarice, ki imajo namesto furnirja, laka ali česa podobnega čez nalepljeno plastično folijo, na otip je kot polivinil. zato po moje tudi brušenje ni rešitev.

Najbrž bo nekaj na tem_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Odgovori