Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA 2013

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Gold Heart je tudi moj letošnji favorit Paradajzmanije. Od tistih, ki jih prej še nisem poznala, pa so mi bili všeč tudi Grandpa Willie, Sweet Orange in Indian Stripe.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Gold Heart tudi meni zelo okusen, sladek in nasploh njaaami. Pa Ukrainian Purple, Black Chocolate (fenomenlen okus, ki ga sploh ne morem opisati),
Old German, Green Grape, Mirabelle Blanche, Coastal Valley PL, Chang Li, od že znanih.

Plamenka, če si si shranila semena Grandpa Willie-ja, prosim spremeni ime v King Spud F3. Saj bistvene razlike ne bo v naslednjih generacijah, treba je le izbirati roza plodove (ne rdečih) za shranjevanje semen._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Sem si zabeležila, Ivčk! Wink
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Hvala punce! Very Happy Sem zabeležila in že stojim v vrsti za semena, verjetno bom morala v vrsto pred Marijov, kajne? Wink
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Letos sem zelo želela priti, ampak ni šlo - ko bi bil lahko človek na več mestih hkrati! Rolling Eyes

Vseeno spremljam to temo in si beležim sorte, ki so vam bile najbolj všeč. Glede nabave semen - jih bo imela za prodajo Ivčk ali kdo drug? Nerada fehtam kar tako, sploh, ker nimam kaj ponuditi v menjavo - in se mi zdi pošteno, da semena kupim.

No, bom vesela kakšne informacije v tej smeri. Smile
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Aye-Aye je napisal/a:
Hvala punce! Very Happy Sem zabeležila in že stojim v vrsti za semena, verjetno bom morala v vrsto pred Marijov, kajne? Wink

Poglej na spisek razstavljenih sort, pri vsaki piše, kdo jo je prinesel.
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Aye-Aye je napisal/a:
Very Happy Lepo! Krasni ste in škoda da me ni bilo zraven. Wink Me pa zanima, saj ni nihče pohvalil kakega posebnega pardižnika, ki vam je bil najbolj okusen, kateri je bil najbolj hvaljen? sunny Prosim, prosim, če lahko vsak napiše svojega favorita ali več. Cool Wink

Aye-Aye je napisal/a:

Me pa zanima kako je z vašimi paradižniki glede okusnosti in sladkobe letos. Se mi zdi da je ena ta boljših sezon, saj je prav vsak paradižnik pri meni izredno okusen in sladek, morda samo ene par sort ni. Smile

Saj si že sama našla velik del odgovora Wink - letos so paradižniki res tako okusni, kot še nikoli! Izjem skoraj ni.

Recept za vreme v prihodnjem letu; pol sezone 15 °C premalo, pol sezone 15 °C preveč Cool Laughing .

No ja, verjetno lahko izpustimo tiste stopinje premalo ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes .

Very Happy

LP_________________mfranc
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Aye-Aye je napisal/a:

Nekaj sem si shranila jaz, zato dobiš od mene v menjavi Wink
Pa za zainteresirane udeležence Paradajz Manije sem si shranila nekaj semenk Domačega Dolenjskega, ampak jih ima tako velik plod izredno malo, zato bo to po par semenk na osebo, če bo interesentov več..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

mfranc Laughing res so dobri a ne?

Ivčk Cool
borut70

Odgovor Napisal/-a borut70 »

Ivčk...za ene 4 semenkice od velikana se priporočam....a rabiš slike na ključku al je v albumu vredu?...naredim selekcijo, ker se nekatere ponavljajo?
Odgovori