Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Škrlatna smiljkita - Tetragonolobus purpurea

Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Verjetno najceneje bo tukaj
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Končno je obilno zacvetel tudi pri meni - pika, hvala za semena:

Na sliki sta dva od petih grmičkov. Večino bom pustila semeniti.
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Seme je dozorelo, tako da kdor želi, naj pove:

Takole pa izgleda, ko te narava prehiti. Kar dosti semen se je raztrosilo po vrtu.
Harka

Odgovor Napisal/-a Harka »

Moji so končno zacveteli, visoki so pa slabih 15 cm, nekateri še toliko ne Rolling Eyes ampak imam jih pa Very Happy za seme bo

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Zanimiv "grah". Za razliko od običajnega se poleti ne posuši ampak vztraja čez celo leto vse do zmrzali. Plodovi sicer niso več prav kvalitetni, je pa še vedno vrtu v okras z lepimi rdečimi cvetovi. Lahko ga gojimo tudi kot okrasno rastlino. Je pa po mojih izkušnjah precej žejne sorte. Vsaj pri meni je v poletni vročini hitro pričel hirati, če sem ga pozabila izdatno zaliti.
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Jaz bi tudi to stvar preizkusil=). Pika, semena so/bodo še?=)
kcvetka

Odgovor Napisal/-a kcvetka »

Pika, če je še morda kaj semen na zalogi bi prosila če mi odstopiš, bi tudi jaz poskusila drugo leto.
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Lahko, naslov mi pošljita.
lilija

Odgovor Napisal/-a lilija »

Danes sem par sadik kupila v Semenarni -Kalia na Dolenjski cesti v Lj._________________Lep dan in uspešno delo.
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Vceraj sem par sadik kupila v Kaliji v BTC. Priznam pa, da sem prvic naletela nanj. Bomo vidli, kaj bo iz tega.
Odgovori