Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Figa, smokva - Ficus carica

Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Bicikel je napisal/a:
sreco s primorskega konca ima pripombo na tole "našo" figo:

"če se je zasejala sama, skoraj ni verjetnosti, da bo rodila užitne plodove. O teh rečeh sem pisal na forumu pod figami in dal tudi več zanimivih linkov. Koristna je zaradi opraševalnih osic, vendar le te tudi potrebujejo ustrezne pogoje za življenje. Za podlago je pa super."

Tako, da ne bodo pričakovanja prevelika. Sej tudi meni to ni všeč, ampak pustimo se presenetiti. Če ne drugače, bomo pa cepili. Moramo izbrskati srecove zapise......

V moji okolici rasteta dve zasejani figi! Obe nahranita celo mesto ( Cool )
Ena je pognala sredi mesta iz kletnega okna, ta druga pa iz škarpe ob Idrici.

_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
sasosvetec

Odgovor Napisal/-a sasosvetec »

Kako naložim iz telefona fotografijo?

Takole: http://forum.gartlc.si/gartlc-about42.html
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ne vem, upam, da bo razložil kdo drug, kakšne so razlike med nalaganjem iz PC ali telefona.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Jaz večino naložim s telefona direktno na shrani.si ( seveda lahko tudi na kakšno drugo stran za shranjevanje fotografij ).
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Vstaviti moraš spletno povezavo do slike. Pritisni gumb za citiranje neke objave, ki vsebuje sliko, in boš v citiranem delu videl kako je formulirano za IMG.
sasosvetec

http://imageshack.com/i/plnv0TGrj

To je link, če bo kdo preveril prosim.
Bicikel

To zgoraj še ni naslov slike, ampak spletišče kjer se lahko vidi slika. Pravi naslov slike (vsaj v tem trenutku) je: http://imagizer.imageshack.us/v2/898x674q90/r/921/nv0TGr.jpg

Na računalniku desni klik na sliko in "Kopiraj naslov slike", ki ga potem prilepiš med IMG značke.
sasosvetec

Telefon mi, ko hočem označiti naslov slike, da bi ga skopiral, takoj, ko se pojavi tipkovnica na zaslonu, prekine možnost, da bi sploh kaj lahko označil. Prepisovati teh dolgih naslovov ročno, bo pa me še glava začela boleti. Če pa se pa lahko pogleda slika, če kdo klikne gor, bom zaenkrat tako objavljal.
Bicikel

Mogoče ti lahko AB pomaga z navodili kako to počne. Telefoni so tolk pametni, da jim škodi ;) zato je tovrstno delo bolj zanesljivo na računalniku. Če ne drugega, je bolj pregledno.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

sasosvetec: če ti ne uspe prilepiti fotografije, bo zadoščal tudi link, kot si ga objavil zgoraj. Važno je, da si fotografijo lahko ogledamo, čeprav po malček daljši poti.
Odgovori