Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2020
Za letošnjo sezono sem sklenil, da se enkrat ne bom obremenjeval z novimi sortami, ker mi lani nekako ni uspelo po spletu in tule najti kakšno preverjeno novo sorto. Pa nič načrtov o zmanjševanja števila grmov, ostanem na istem številu. Samo za dve, tri sorte moram obnoviti seme.
Zelo sproščeno in neobremenjeno sem dober teden dni nazaj pogledal spletno ponudbo, predvsem za plodovke. Izbral sem samo dve trgovini, pri eni že kupujem, z drugo prvič "kšeftam" . Pri tej se mi je malo zataknilo, ampak ravno danes so mi sporočili, da je vse v redu in da so mi danes poslali semena. Torej vse v redu, od ene firme je seme že doma, od druge je na poti.
Malo sem preštel naročene sorte paradižnika iz obeh trgovin. No ja, naročanje me je malo zaneslo , naštel sem osemnajst sort ._________________mfranc
Zelo sproščeno in neobremenjeno sem dober teden dni nazaj pogledal spletno ponudbo, predvsem za plodovke. Izbral sem samo dve trgovini, pri eni že kupujem, z drugo prvič "kšeftam" . Pri tej se mi je malo zataknilo, ampak ravno danes so mi sporočili, da je vse v redu in da so mi danes poslali semena. Torej vse v redu, od ene firme je seme že doma, od druge je na poti.
Malo sem preštel naročene sorte paradižnika iz obeh trgovin. No ja, naročanje me je malo zaneslo , naštel sem osemnajst sort ._________________mfranc
mfranc je napisal/a: |
Za letošnjo sezono sem sklenil, da se enkrat ne bom obremenjeval z novimi sortami, ker mi lani nekako ni uspelo po spletu in tule najti kakšno preverjeno novo sorto. Pa nič načrtov o zmanjševanja števila grmov, ostanem na istem številu. Samo za dve, tri sorte moram obnoviti seme. Zelo sproščeno in neobremenjeno sem dober teden dni nazaj pogledal spletno ponudbo, predvsem za plodovke. Izbral sem samo dve trgovini, pri eni že kupujem, z drugo prvič "kšeftam" . Pri tej se mi je malo zataknilo, ampak ravno danes so mi sporočili, da je vse v redu in da so mi danes poslali semena. Torej vse v redu, od ene firme je seme že doma, od druge je na poti. Malo sem preštel naročene sorte paradižnika iz obeh trgovin. No ja, naročanje me je malo zaneslo , naštel sem osemnajst sort . |
Kje pa načeloma naročate semena? Jaz nikakor ne najdem bolj "eksotičnih" semen...Mogoče v US ali UK, v Sloveniji in blližnji okolici pa vedno naletim na bolj skromno izbiro ali pa stalne klasike
Vsak namig dobrodošel
Tule so naštete spletne trgovine, bo trajalo nekaj časa, da se prebiješ čez vse.
http://forum.gartlc.si/gartlc-about4260-0-asc-0.html
Sama semena paradižnikov največ naročam pri Vertiloom in Croatianseeds.
http://forum.gartlc.si/gartlc-about4260-0-asc-0.html
Sama semena paradižnikov največ naročam pri Vertiloom in Croatianseeds.
Marcus je napisal/a: |
Kje pa načeloma naročate semena? Jaz nikakor ne najdem bolj "eksotičnih" semen...Mogoče v US ali UK, v Sloveniji in blližnji okolici pa vedno naletim na bolj skromno izbiro ali pa stalne klasike Vsak namig dobrodošel |
No, tole ni ravno skromno, bi rekla. Stran je bila včasih v domeni našega člana Matica, zdaj jo je pevzel nekdo drug in jo še precej nadgradil.
https://www.paradiznik.si/