Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2020
Jasminka je napisal/a: |
Kdaj je bil posejan? |
Lansko leto februarja. Potem so vegetirali do junija in od maja, ko sem jih posadil na prosto do sredine junija, so bili manjsi, kot sadike aprila. Obup od vremena. No, konec septembra mi je celo dozorelo nekaj plodov.
Sem pa tri cilije, ki so imele najbolj pravilno obliko plodov izkopal in jih nesel na toplo. Taki so zdaj.
Za probo sem isto naredil se s parimi paprikami. So tudi tik pred tem, da zacnejo cveteti. Pri teh me pa malo skrbi, ker so ze po naravi precej krhke in bo obremenitev na letosnji les kar velika. Jih bom precej obrezal in privezal pa upam da bo slo..
mfranc je napisal/a: |
Pajo, tole pa izgleda kao čisto sveža zadeva. Spomladi nam tako radi prodajo kakšne lanske, "pomečkane" bale. Kje pa si to nabavil? |
Upam, da ste dobili že odgovor. težava je bila, da se nisem in nisem mogel logirati. Zemlja kot vsa zadnja leta kupljen v Črni vasi cvetličarstvo Dorning. 70 l tam okoli 10€. Ko sem bil tam so že imeli zemle, da glava boli pa je pripeljal gromozanski šlepar do vrha naložen z vrečami samo za njih!_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
No, me veseli, da so dobili nov šlepar zemlje . Saj so kar korektni, vendar so mi pred nekaj leti dali vrečo Potgrond H, ki se jim je preko zime valjal nekje zunaj. Najbolj boleči so zgodnji nakupi substratov, ko vsi skoraj brez izjem počistijo kote v skladiščih z lanskimi zalogami._________________mfranc