Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2020
Na tole stran nas je pred nekaj meseci opozorila Notranjka, a se nisem spomnila predlagati, ker sama tu še nisem nič naročala, saj večino teh sort, ki so trenutno na voljo, že imam. Še vedno pa ne vem, kdo je ta Andrej, ki je prevzel Maticovo stran. Matic je pojasnil, da se je Andrej že prej profesionalno ukvarjal s čiliji in papriko.
Je pa lepa ponudba s solidnimi cenami.
Je pa lepa ponudba s solidnimi cenami.
-
- Kraj: Domžale
To objavi v podforumu Menjam. http://forum.gartlc.si/gartlc-forum-41.html
Bi pa samo pripomnila, da na vrečkah manjkajo podatki, katerega leta so bila semena shranjena. Semena čilijev so kaljiva le dve leti, zelo redko več, zato je ta podatek zelo pomemben. In seveda bi bilo treba vedeti ali so bila semena izolirana.
Bi pa samo pripomnila, da na vrečkah manjkajo podatki, katerega leta so bila semena shranjena. Semena čilijev so kaljiva le dve leti, zelo redko več, zato je ta podatek zelo pomemben. In seveda bi bilo treba vedeti ali so bila semena izolirana.
Uštela sem se v datumu in sem namesto jutri danes pikirala paradižnike.
Običajno sem sejala dvakrat, tako da je poznejša runda bila za na njivo, zgodnja pa za v plastenjaček.
Sedaj sem posejala kar enkrat in bom videla kakšni bodo tisti za zunaj. Bomo videli.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Običajno sem sejala dvakrat, tako da je poznejša runda bila za na njivo, zgodnja pa za v plastenjaček.
Sedaj sem posejala kar enkrat in bom videla kakšni bodo tisti za zunaj. Bomo videli.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Včeraj gledam sejane paradajzke in vidim, da sem resno pretiraval pri namakanju lončkov - da se na robovih hoče pojavljati plesen (šotni lončki v plastičnem koritu, se prepojijo, dihajo bolj slabo in evo ga problem).
Nakar se razgledam in vidim hmmm.... Tule je razkužilo (Spitaderm). Piše, da med drugim davi tudi kvasovke. Kvasovke so glive. OK, mogoče tudi kaj naredi na plesnih, dajmo poskusit.
Danes vse čisto.
Če komu prav pride
Nakar se razgledam in vidim hmmm.... Tule je razkužilo (Spitaderm). Piše, da med drugim davi tudi kvasovke. Kvasovke so glive. OK, mogoče tudi kaj naredi na plesnih, dajmo poskusit.
Danes vse čisto.
Če komu prav pride