Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Muha, hvala. Glede na mojo letošnjo "ogromno" količino korenja poskusa, ki ga predlagaš ne morem narediti. Korenje imam zaenkrat samo tisto, ki sem ga sejala v vrečo kot zimsko sejanje. Ker ne raste pregosto, ga bom še nekaj časa pustila..._________________naredimo svet lepši
Včeraj sem izpulila tri korenčke zimskega sejanja, ki so rastli nagosteje. Imajo že majhne korene.
Končali (z zelenjem vred) so v včerajšnji ajdovi kaši. Odločila sem se, da bom tako korenje postopno redčila in mogoče na koncu pridelala nekaj velikih korenov._________________naredimo svet lepši
Brbr, kaj pomeni zimsko sejanje? Kdaj si ga sejala, da je že tak? _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
4.2. sem ga posejala v vrečo, pokrila z bombirano plastiko in postavila pod balkon, da je bil zavarovan pred padavinami. kaliti je začel 28.2. trenutno izgleda takole