Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli

Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Včeraj sem v vrtnariji vzel 2 leviziji, rdeči in roza, ju zalil in pustil na terasi na mizi, da ju danes posadim. In pride dopoldan lepo na obisk mlad srnjak in "zaužije" vse cvetove. Shocked
Odprem vrat, stopim ven in lepo počasi odkoraka v gozd. Nebodigatreba se sploh ne boji nikogar več.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Samo muke ti je skrajšal. Wink Levizija je od sile muhasta rastlina, mimogrede ji kaj ne ustreza in se poslovi.
Robertino

Ja, sem prebral tudi to, ko je bila že doma. Menda je ena od njih tudi prezimovanje, ko mora biti na suhem, nezalita, se pravi izkopana, prestavljena v lonec in pod streho.
Zdaj je, kar je. Bom sporočil, do kdaj se bo obdržala.
Robertino

Evo našega "odjemalca" rož. Četrt ure nazaj. Me je videl, pa.... ga nisem želel prepoditi...

mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Poglej ga... ! Nič ga ni izučilo, pa jih je nekje že fasal Laughing .
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Krasne slike Very Happy
Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

O ti matr... Si ne predstavljam, da takole na mojem dvorišču brodi Smile

Edino, kar je gozdnega praskalo po vratih, je bil jejž Very Happy (haha, tole je še od nikoli pozabljene anekdote, ko je profesor postavil uganko: "Kaj ima bodice pa štiri črke?"). Res, kako zna biti ta špicmajstr glasen... No, drugo jutro je šel ob izdatni pomoči nazaj v gozd (je imel blazno srečo, ker je do bajte v solo varianti prečkal štiripasovnico) Rolling Eyes

Aja, pa prej sem se debelo zlagal: tudi veverica je stalna gostja - zelene leske ne mara, rdečo pač, o ja Cool_________________go with your instinct to live as you want
Robertino

Ježa sem enkrat prezimoval v hiši, ko še ni bila dokončana. Na jesen smo urejali okolico in ga "odkopali" izpod štora. V kartonski škatli polni listja, je lepo dočakal pomlad, ko sem ga vrniltja, kamor spada.
Robertino

Tole pa sta dananšnji velikonočni, jutranji obiskovalki.
Vrani prihajata na mravljišče, kjer se po njem sprehajata, valjata in tako odstranjujeta svoje parazite.

Robertino

še tile dve:

Odgovori