Melona,
najlepsa hvala, ze pisem!
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Erna - visok, za stročje in zrnje
Jaz sadim po devet zrn (tri kupčke po tri zrna) ob preklo. Prekle so 50cm narazen, med vrstzami pa 60cm. Pomisleke imam, da je to verjetno pregosto in letos nameravam saditi malo redkeje. Zato sprašujem...
Meni tale fižol (Mislim, da bi ga bilo reba preimenovati v Sveto trojico) ne obrodi tako obilno kot Ciniji1, zato iščem vzrok._________________naredimo svet lepši
Meni tale fižol (Mislim, da bi ga bilo reba preimenovati v Sveto trojico) ne obrodi tako obilno kot Ciniji1, zato iščem vzrok._________________naredimo svet lepši
Pozdravljene
Vidim, da imate v delu Sveto trojico fižol. Jaz sadim 4 do 5 zrnov na preklo in nič več. No sedaj da ne sadim več, ker nimam prostora.
Imam sicer 2 kopici. Na eno posadim Barjanca, ker mi je zelo všeč za golaže.
Druga kopica sem imela lani eno preklo vijoličastega, dve prekli pa Dan in noč.
Morda pa le posadim letos eno kopico Svete trojice. Več prostora pa ni, pa še senco bi mi preveč delal. Tako da kjer se najde kak prostorček pa posadim nizkega.
Pa lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Vidim, da imate v delu Sveto trojico fižol. Jaz sadim 4 do 5 zrnov na preklo in nič več. No sedaj da ne sadim več, ker nimam prostora.
Imam sicer 2 kopici. Na eno posadim Barjanca, ker mi je zelo všeč za golaže.
Druga kopica sem imela lani eno preklo vijoličastega, dve prekli pa Dan in noč.
Morda pa le posadim letos eno kopico Svete trojice. Več prostora pa ni, pa še senco bi mi preveč delal. Tako da kjer se najde kak prostorček pa posadim nizkega.
Pa lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...