Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2019

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

2x DA. Wink
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

2x hvala. Laughing
Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

Spomladansko čiščenje skrinje / prvič:

-||- / drugič pa sledi, ko se spravim zdimit preostale žlehtneže, plan je jutri Cool_________________go with your instinct to live as you want
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Žlehtnoba, kje pa si dobil tale pokrov z veho? Bi ga imela tudi jaz..._________________naredimo svet lepši
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

brbr

AB, hvala._________________naredimo svet lepši
Žlehtnoba

No, jaz sem jo kupil tule:

https://www.vsezapivo.si/kategorija/pripomocki/page/2/

Pride skupaj s tesnilom, kozarec s pokrovom je pa od Stenkota (Trzin). Pokrov sem naluknjal sam Smile_________________go with your instinct to live as you want
brbr

Ja, saj, jaz sem mislila, da je veha skupaj s pokrovom Embarassed. Seveda, luknjo lahko naradim sama._________________naredimo svet lepši
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Žlehtnoba je napisal/a:
No, jaz sem jo kupil tule:

https://www.vsezapivo.si/kategorija/pripomocki/page/2/

Pride skupaj s tesnilom, kozarec s pokrovom je pa od Stenkota (Trzin). Pokrov sem naluknjal sam Smile

Če ne boš res dobro zatesnil ne bo imelo smisla._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Žlehtnoba

brbr je napisal/a:
Ja, saj, jaz sem mislila, da je veha skupaj s pokrovom Embarassed. Seveda, luknjo lahko naradim sama.

No, saj AB-jeva varianta je s pokrovom (RDEČIM), a brez tesnila (bela zadevščina na moji slikci). Pri spletnih trgovcih je tako, da moraš kar vedet, kaj rabiš/kaj kupuješ.

Sicer se pa strinjam s pajotom - brbr, na srce ti polagam njegove besede - če ne boš poskrbela za neprodušnost spoja, nima smisla, da se spuščaš v fermentacijo._________________go with your instinct to live as you want
Odgovori