Nene, je kar ista. Poglej letnico in žlahtnitelja V bistvu piše isto, kar ti je Irena napisala.Nazadnje urejal/a Sončna 27 Avg 2013 21:12; skupaj popravljeno 1 krat
Austinovi sta Juliet (Ausjameson), ki jo prodaja kot rezano cvetje (v njegovem katalogu sem brala, da teh ne prodaja kot sadike) in Sweet Juliet (Ausleap), ki pa je naprodaj.
Malo izven teme: Irena, omenjaš Austinov katalog. Kako ti ga je uspelo dobiti? Sama sem ga že kar nekaj časa nazaj naročila na njihovi strani, pa ga nisem dobila.
Sarasara-tukaj ti jaz lahko pomagam. V roku 6 mesecev sem ga 3x naročila Potem sem obupala in mi ga je kolegica, ki živi v Angliji prinesla. Moj naročeni je prišel teden pred kolegico Priporočam pa katalog Petra Beales- zelo širok nabor vrtnic, ogromno koristnih info. Je pa potrebno plačilo (okrog 5 evrov). zastonj sem ga dobila le od Rosen Tantau-čudovit, so pa samo njihove vrtnice.
Austinove: Teasing Georgia Summer Song The Dark Lady Pat Austin Geoff Hamilton - 2x Alan Titchmarsh Princess Alexandra of Kent Munstead Wood_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!Nazadnje urejal/a Marinka 27 Avg 2013 22:09; skupaj popravljeno 1 krat
Če ne bo drugače, grem pa v Anglijo po katalog, hahaha. Malo se hecam; je pa res, da meni, ki sem pri vrtnicah nova, samo ime bolj malo pove - jaz rabim slikice.