Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli

mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Kot vedno, tvoji posnetki so čudoviti. Hvala

Lepo bodimo, Mil
Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

Ali ima še kdo težave z nalaganjem slik na SHRANI.SI?
Zadnji teden se kar naprej prikazuje slika enega tipa, ki pred obrazom drži papir z narisanim "žalčkom", spodaj pa E-naslov, kam se obrniti, verjetno za razjasnitev te težave. In ta E-naslov je napačen, sploh ne obstaja. Sem poslal vprašanje tudi na pravi naslov, pa ni odziva.

S SHRANI.SI sem (bil) čisto zadovoljen, saj naloženih slik niso nikoli brisali. Nekatere imam tam že 8 let.
Robertino

Danes SHRANI.SI dela, a še vedno ne za vse slike.

V veliko krmilnico še kar letajo stalni obiskovalci.

Salomonov pečat

mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Jah, Robertino, tebe "shrani.si" vzame zaradi količine, in kvalitete tudi.
Ostali se pa brišemo pod nosom. Laughing
Robertino

A imate drugi tudi probleme?
Piše, da je slika prevelika, pa ni, piše, da je format neustrezen, pa ni, ali pa kar tako predlaga, naj kontaktiram njihovega administratorja,
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Bolj ali manj vsi... S shrani.si ni bilo problemov do sedaj. Meni je (bil) všeč, ampak...
Tule smo danes nekaj o tem: http://forum.gartlc.si/gartlc-post-161639.html&highlight=#161639
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Krasen posnetek salomonovega pečata (ta drug)! In mimogrede, gre za mnogocvetni salomonov pečat, ki ima za razliko od dišečega s.p. okroglo, nerobato steblo in 2-5 cvetov v šopu (namesto 1-2), ki ne dišijo.
Robertino

Tole je odgovor, ki sem ga dobil.

Pozdravljeni,
Storitev shrani.si uporabnikom ni več na voljo leto dni
Lepo vas pozdravljamo

TSmedia, d.o.o., Stegne 19, SI-1000 Ljubljana
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Kaaaj? Surprised Confused Mad

Še dobro, da si dobil odgovor. Pred dnevi sem na ponujeni naslov pisala tudi jaz, a se pisma tudi po par poskusil ni dalo vročiti.
Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

"Ni na voljo leto dni..." Ja ne vem no, mal so smotani, nobenega obvestila na strani, čeprav... Po eni strani pričakujem argument "sej mate zastonj, nobenmu nismo dolžni pojasnjevat"... Po drugi strani bi se pa vsaj spodobilo, da napopajo neko pojasnilo...

Samo vseeno tole "ni na voljo" jaz bolj razumem kot "ni vzdrževano", ker zadeva na vsake toliko še vedno pusti shranjevat kako slikico ali dve Question_________________go with your instinct to live as you want
Odgovori