Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kje lahko kupim imenske vrtnice

Moderator: Melona

Odgovori
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Jaz pa sem jih že skoraj naročila, vendar mi ni uspelo priti skozi ... Tam, kjer vpišeš svoje podatke - ne vem, kaj je bilo narobe, ampak tam sem obtičala in se ni več premaknilo. Hm?
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Imaš zgoraj 2 opciji za dat pikico not, zgoraj je osebni prevzem, klikneš spodnjo. Poskusi. Meni je takrat tako ratalo._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Marjeta

Berem knjigo Matjaža Mastnaka z naslovom Vrtnice.

V poglavju o izbiri sort in nakupu sadik piše o oglednih nasadih, kjer lahko poleti vidiš cvetoče sorte. Pravi, da je v Sloveniji "zdaj tak nasad uredil uvozni predstavnik enega od nemških vrtničarskih podjetij."

In tu se informacije o tem končajo. Morda kdo ve, o čem je govora?

Knjiga sicer nosi letnico 2008 in v tem času se lahko seveda marsikaj spremeni ... meni pa vseeno ne da miru.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Najbrž je mišljen Babnik v Vrtojbi, ima Kordesa in tudi nekaj nasajeno.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Ja, se strinjam, Babnik je._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Marjeta

Hvala obema za odg.!

To je čisto na drugem koncu Slo, tako da mimogrede pogledat ne bo šlo. Smile Morda pa vseeno kdaj ...

ps: Nad knjigo sem zaenkrat navdušena. Very Happy
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Danes sem tako vesela Very Happy Very Happy Very Happy Dobila sem vrtnice iz Nizozemske. Z velikim cmokom v grlu, sem se odločila za naročilo po zadnjih zapisih na forumu. Ampak Lady of Shalot me je preveč zamikala. Obljubili so dostavo sredi oktobra. V soboto sem poslala povpraševanje, kaj je z naročilom. Takoj dobila mejl, da bo ta teden. Včeraj dobila mejl, da so poslali in pravkar prišle s hitro pošto Laughing Laughing Laughing Laughing Sadike lepe, močne. Tako, da vse pohvale gospodu Vicu!!!
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Super! Pa še vreme ti gre na roko Very Happy
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

in kaj sem ugtovila? Da ima danes gospod Vic precej večji nabor Tantau-a, ko pred cc 2 mesecema, ko sem naročala. Grrr. Sedaj ima Artemis, takrat je pa ni bilo. Sem ugotovila, da ni dobro biti preveč hiter. Tudi na rosenbauschule so po prvotni ponudbi, čez ene tri tedne dali več vrtnic- in to Austinke zadnjih sezon! Žal nisem bila dovolj hitra, Tranquillity so pošle takoj, ostale so še. Ogledano imam še Boscobel. Ampak rada bi Tranquility, za katero pravijo, da je najboljša bela austinka zadnjih let.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Koliko te je stala poštnina? Lahko na zs. Hvala._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori