Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mojih nekaj vrtnic
Moderator: Melona
Cinja1 čestitam za prvo vrtnico na sliki! Pretiho si bila toliko časa, da nisi nič napisala o njej. Zelo lepo izgleda in gotovo posebno diši. Res oblika cveta po očetu, le z manj cvetnimi lističi. Barva se je zmešala na paleti od obeh staršev. Koliko je stara? Imaš še kakšno svojo?
Ne morem verjeti kakšna razlika med vami in nami v bližini obale. Pri tebi še vse frišno, mlado, ki se šele pripravlja. Pri nas že v glavnem vse mimo. Imaš zelo urejeno, kot se lahko vidi. Veselim se dodatnih slik._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Ne morem verjeti kakšna razlika med vami in nami v bližini obale. Pri tebi še vse frišno, mlado, ki se šele pripravlja. Pri nas že v glavnem vse mimo. Imaš zelo urejeno, kot se lahko vidi. Veselim se dodatnih slik._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Pozdravljene
Glede urejenosti moram reči, da se ne trudim ravno preveč, ampak bolj tako sproti.
Zelo rada sproti trgam cvetove, predno se usujejo.
Pa saj imam časa dovolj, saj sem v penziji. Sedaj se trudim, da delam kar me veseli. Tu in tam tudi pride kaj takega, kar moraš, pa če ti je prav ali ne.
Tako pač je.
Lepe pozdrave in hvala za pohvale
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Glede urejenosti moram reči, da se ne trudim ravno preveč, ampak bolj tako sproti.
Zelo rada sproti trgam cvetove, predno se usujejo.
Pa saj imam časa dovolj, saj sem v penziji. Sedaj se trudim, da delam kar me veseli. Tu in tam tudi pride kaj takega, kar moraš, pa če ti je prav ali ne.
Tako pač je.
Lepe pozdrave in hvala za pohvale
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Pozdravljene in hvala.
Dolžna sem odgovor na vprašanje, kdaj je nastala ta moja vrtnica.
Ta moja vrtnica je bila oplojena 31.5.2016. Semena posejana 30.12.2016.
Potem smo se lotili renovacije in nisem imela kaj dosti časa hodit okrog vrtnic.
Potem smrt, potem mi je šel trdi disk in vse kar je bilo shranjenega.
No letos je pa lepo zacvetela ta moja vrtnica. Imam jo v loncu.
Pa še kar nekaj časa bo tako.
lep pozdrav cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Dolžna sem odgovor na vprašanje, kdaj je nastala ta moja vrtnica.
Ta moja vrtnica je bila oplojena 31.5.2016. Semena posejana 30.12.2016.
Potem smo se lotili renovacije in nisem imela kaj dosti časa hodit okrog vrtnic.
Potem smrt, potem mi je šel trdi disk in vse kar je bilo shranjenega.
No letos je pa lepo zacvetela ta moja vrtnica. Imam jo v loncu.
Pa še kar nekaj časa bo tako.
lep pozdrav cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...