Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Brdi

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepotice! Vse so prekrasne. Yellow Alchymist...
Eden RoseXJulia Child je prava rumena verzija Eden rose...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Čudovite. In kako lepo umeščene v prostor, prava paša za oči. poklon
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Lepo, lepo. Tudi dišati mora opojno, a ne?

Ali cvetne liste za kaj uporabljaš. Jaz liste odcvetelih cvetov posušim in uporabim za kopeli. Sicer moje štiri ( Embarassed ) vrtnice niso prav dišeče, a posušeni listki vseeno nežno dišijo..._________________naredimo svet lepši
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Čudovito!_________________Lp, Živa
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Prekrasno,ko se tako sprehajaš po ražniku vidiš,da vsaka imajo svoj značaj in očarjivost.Imaš pa to danost,da si jih čudovito umestila v svoj raj in tako so še bolj veličastne._________________LP
E.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Srečnica. Prelepo. Moje pa so čisto sprane od dežja._________________Živeti na podeželju je najlepše!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Joj sem pozabla komentirat še tvojega lepotca na prvi sliki,da je tudi on omamljen od vse te lepote Very Happy_________________LP
E.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Lepo, da so vas slike pobožale.

Pes ima iz izvidnice verjetno fokus samo na avte. Bog ne daj, da kakšen pripelje mimo. Smile

Cvetne liste bom nekoč uporabila, izgleda da še ne letos. Ves čas gre za reševanje turistične sezone in smo vsi ponudniki namestitev verjetno cele dneve po FB in ustvarjamo oglase.
Imam pa namen izdelovati hidrolat vrtnice, sem mislila da bo to že letos. Pa bo počakalo tudi to. Letos bom vseeno imela dva prekrasna izdelka - kakšna je še skrivnost. Ko bosta končana bom poročala. Very Happy_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Poslastica! Tvoj rožnik bi moral ZZZS uvrstiti na listo terapij.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ha, ha. Dragi moji narava Zdravi, to je dejstvo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori