Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Stick/Curl

BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Izgleda kot balerina.
Very Happy
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Mene spominja na radič, ko uide v cvet. Wink Laughing Lep je!
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Zanimive primerjave. Wink Tega imam na terasi, kjer mu, kot je videti, kar ustreza, jaz pa ga bolj pogosto opazujem, kot sem tiste pred nekaj leti. Danes sem opazila prve plodove.

Zanimivo je tudi, kako iznad listov pokukajo cvetovi.

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Stick ima končno zrele plodove. Vmes je doživel nekaj nezgod. Čeprav je imel palico, ki je bila najbrž pretanka, se mu je zaradi vetra zlomilo steblo. Namazala sem s cepilno smolo in povila in k sreči je rasel dalje. Ko je bilo spet vetrovno, se mu je zaradi teže številnih plodov odlomil vrh. Dva plodova pa sta vendarle dozorela. Okus res ni nič posebnega, je precej kisel.

Odgovori