Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2020

Odgovori
Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

@platar: Uauuu, PRVOŠM!!!! palec gor

Mi smo pa s paradajzki še bolj v fazi sramežljivega zorenja Smile_________________go with your instinct to live as you want
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Čestitke!
Pri nas počasi začenjajo zoreti.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

platar je napisal/a:
... Lani na jesen sem v rastlinjaku odstranil vrhnjih 20cm zemlje ter jih posadil na 1m vsaksebi. Izgleda, da je delovalo ker listne pegavosti letos ni opaziti....

Platar, super si rešil.
Najprej bi te povprašal po nadmorski višini, nato pa po tipu folije na tleh. Imaš spodaj kapljično namakanje?
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Globok poklon._________________naredimo svet lepši
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Platar
Čestitke za lep začetek sezone.Krasni zdravi sadeži. Kontinentalci ti sledimo čez 14 dni.
platar

Odgovor Napisal/-a platar »

Mravlja tam okoli 350mnv. Folija je agrotextil UV stabilen. Zalivam preko cevi za kapljicno namakanje ja.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Super. Hvala.
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Paradajz bo! Vreme tudi. Very Happy

Na visoki gredi sta zadaj Black Cherry, ki je znorel (malo slabo se vidi) in Glacier, ki ima že veliko plodov.

Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

Uaaaaa... Medtem ko ste eni že pobirali, sem jaz pri enem češnjevčku zapazil, da je pričel sramežljivo zoreti. Jaz navijam za vse Very Happy_________________go with your instinct to live as you want
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Haha, jaz sem pa včeraj opazila, da je par češnjevčkov končno začelo iz cvetkov delati plodove Laughing_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Odgovori