Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli
Zjutraj sem bil zgodaj v gozdu in srečal polha, ki se je hranil na tleh. Ko me je opazil, se je na "nojev" način skril med kup suhi vej, glava med vejami, trup in rep pa zunaj. Moj si, sem si rekel, vzel telefon, se mu približal in začel snemati. Polh je miroval, zato sem ga začel ogovarjati, da se premakne. Nič. Z nogo začnem dregati ta kup suhih vej, najprej nežno, nič, nato močneje, da se je začel premikati. Potegne glavo ven, me gleda in počasi odite proti najbližji veji bukve, ki je segala do tal. Jaz za njim, da bo lepo v "kadru" čim večji. Spleza na vejo in pospeši naprej po njej, kratek čas sem ga še dohajal, potem je izginil v krošnji. Super, si mislim, kaj takega še nisem doživel. In še posnel sem vse skupaj! Grem pogledat posnetek, takrat pa: O JE...TI! SPLOH NISEM VKLOPIL SNEMANJA! Če bi tukaj opisal tiste občutke takrat, bi bile do konca te strani same s pikicami popolnjene besede. Jeza, ma kaj jeza, bes me je popadel! Najraje bi vrgel telefon tja nekam! Take priložnosti ne bom imel nikoli več.
Imam pa posneto kačo, ki je na dnu reke Kokre čakala na svoj plen.
https://www.youtube.com/watch?v=knzrU_B2-yg
Nazadnje urejal/a Robertino 02 Avg 2020 14:01; skupaj popravljeno 3 krat
https://www.youtube.com/watch?v=knzrU_B2-yg
Nazadnje urejal/a Robertino 02 Avg 2020 14:01; skupaj popravljeno 3 krat