Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli

Robertino

Odgovor Napisal/-a Robertino »

BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Prečudovito.
rožica
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Robertino, zgolj predlog: https://pixabay.com/ je stran, kjer kreativni fotografi kot ti, objavijo svoje fotografije, da jih lahko drugi ljudje uporabijo v svojih člankih ali objavah na spletu ali kjerkoli že. Zastonj.
Mislim, da bi bil svet vesel, če bi lahko videl ali uporabil tvoje prelepe posnetke.
Robertino

Figula, poznam to stran, sem dobra 4 leta že tam. Kakšna stvar je res brezplačna, v glavnem pa so slike plačljive. In cena za posamezno sliko ni ravno nizka. Ne za naša pričakovanja. Ponudbe je neomejeno, da kdo izbere ravno tvojo, ali mojo sliko, pa je verjetnost zelo nizka. Ogleda si jo že kdo, pri tem pa tudi ostane. So mi všeč motivi, ki so všeč večini ljubiteljskih fotografov, med njimi pa se posameznik enostavno izgubi.

Zares zastonj so slike na tejle strani:
https://unsplash.com/
Robertino

Pa na Gartlc, seveda!
Wink
Robertino

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Robertino je napisal/a:
So mi všeč motivi, ki so všeč večini ljubiteljskih fotografov, med njimi pa se posameznik enostavno izgubi.

Pritrjujem. Če je lepega preveč, se čuti prenasitijo. Tile "ocvirki" na Gartlcu so zame ravno prav. Very Happy
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Robertino, tile posnetki lučnika so enkratni. Rada bi jih uporabila pri svoji barvani volni. Kaj lahko napišem:
Foto: Robertino, Robert, ???_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Robertino

Če že moraš nekaj napisati, potem naj bo Robert.

A lahko prilepiš še povezavo do tega članka?
Robertino

Odgovori