Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Vinska trta - Vitis
Pri nas je v tej vlogi himrod, bel, brezpečkat, meden okus. Prekmurska ravnica je precej daleč od vinogradniške lege in vendar prosperira.
Žal pa so jagode dovolj majhne, da ko gledam rešetke sušilnika, imam vtis, da ko se posušijo, bi ravno skoz padle in bi me zjutraj pričakala bogvedi kakšna čudna masa na dnu.
Žal pa so jagode dovolj majhne, da ko gledam rešetke sušilnika, imam vtis, da ko se posušijo, bi ravno skoz padle in bi me zjutraj pričakala bogvedi kakšna čudna masa na dnu.
crtj je napisal/a: |
Pri nas je v tej vlogi himrod, bel, brezpečkat, meden okus. Prekmurska ravnica je precej daleč od vinogradniške lege in vendar prosperira. Žal pa so jagode dovolj majhne, da ko gledam rešetke sušilnika, imam vtis, da ko se posušijo, bi ravno skoz padle in bi me zjutraj pričakala bogvedi kakšna čudna masa na dnu. |
Sezona 2020.
Pladnje sem podložil s filltri za mleko iz kmetijske trgovine (uporabljam sicer pri pretakanju likerjev).