Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jež - Erinaceus

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Stara postaja, ne samo hrane, tudi WC mu boš morala pripraviti. Laughing
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

... ali pa mu namesto briketov postreči kaj "domačega" Very Happy .
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

he, he Laughing_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

stara postaja je napisal/a:
Pri meni so ježi stalni obiskovalci. Pridno večerjajo mačje brikete, ampak zdaj pa se mi je eden res zameril; že dvakrat se je v izpraznjeno skledo posral. No, taka olika, vse, kar je prav! Rolling Eyes

Ježi so simpatične živalice. Ampak so tudi pujsi.
Life is like a game ... play it ...

Slika
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Briketov se lotijo, če so res kvalitetni in če ni boljše hrane na voljo.
Ježi za svojo velikost ogromno jedo in morajo tudi veliko kakat. Laughing Noter in ven!
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

češnca je napisal/a:

Ježi za svojo velikost ogromno jedo in morajo tudi veliko kakat. Laughing Noter in ven!

Kot bi mene opisala ... Laughing
Uporabniški avatar
Seasmoon

Že dobro leto je pri meni jež stalni gost. Lani sem mu naredila hiško in ni hotel notri oziroma je hodil le poredko na obrok. Letos pa prihaja bolj pogosto na obrok. Se vidi, da prihaja zima, ker sprazne cel krožnik. Spomladi in poleti veliko manj poje. Včasih ga ni po en teden in pol pride nazaj. Ne dolgo od tega sem ga videla v hiški, pa sem odprla hiško in ga malo pobožala in se je posračkal od strahu. Revček! Je velik in odrasel. Pojma nimam, če je samček ali samička. Zdaj ga pustim pri miru in ga samo opazujem skozi okno, ko caplja po vrtu, ko pade mrak. Vem, da je včasih aktiven tudi podnevi. Ampak sredi dneva ga še nikoli nisem videla. Sem mislila, da se mu bo pridružil še kakšen jež. Sam zaenkrat je samo eden.

Slika
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Srečnica! Lepo sožitje še naprej. Smile
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Oh, kako topel je občutek, da se živali na vrtu dobro počutijo, a ne? Seasmoon, obilo veselja privoščim.

Pri meni ga letos še nisem videla. Mislim pa, da kolovrati naokoli, ker sem opazila nekaj kakcev._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Seasmoon

brbr je napisal/a:
Oh, kako topel je občutek, da se živali na vrtu dobro počutijo, a ne? Seasmoon, obilo veselja privoščim.

Pri meni ga letos še nisem videla. Mislim pa, da kolovrati naokoli, ker sem opazila nekaj kakcev.

Ja, res je lepo videti ježa, ko hodi po vrtu in išče hrošče, deževnike itn. Jaz imam okrog hiše zelo veliko zelenja tako, da mislim, da je to za njega raj. Sem pa morala močno zožiti vhod v hiško, ker so tudi mački hodili notri. Mož je rekel, da sem vhod preveč zožila in, da jež ne bo mogel notri. Ampak vseeno hodi redno na obrok. Sam ne vem, kako gre notri. Morda se raztegne kot elastika, ali pa se postavi v kuglo in se skotali notri in kot sem že povedala, jež hodi k meni že dobro leto. Sam ni rečeno, da je to isti jež od lani. Mislim pa, da je isti.

Slika
Odgovori