Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous
muha je napisal/a: |
Sejance v drugem in tudi še v tretjem letu (odvisno od rastišča) je dobro vsake toliko časa temeljito zaliti. Kasneje, ko korenine prodrejo globje, jim suša zlepa ne pride več do živega. |
Brez skrbi sem jih temeljito zalival in fora je, da so okrog in okrog sami lepi, zdravi. Predvidevam, da gre za gensko napako enega od prednikov iz katerih sem delal križance. V potomcih se praktično ne kaže več, razen v par kombinacijah, kjer so starševski na problem bolj dovzetni.
Drugače pa imam dva grma, ki sta na istem mestu že 3 leta ali več, sem pozabil kdaj sem jih presadil. Sta že ogromna, ampak kažeta enak problem z venenjem. Sta predčasno odvrgla vse cvetove in zdaj nabirata samo še hrano za prezimovanje. Križanci so pa večinoma še vedno v polnem cvetenju.