Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Pahysandra terminalis - debelačka, ižander
Muha, hvala! To ponudbo je dala vrtnarija, bodo oni zrihtali. Upam, da jo imajo v lončkih . Je pa najbrž treba nekaj časa pridno zalivati (če ni dežja), a ne?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Jeseni niti ne. Spomladi pa že, ampak glede na to, da bo rasla v senci, morda ne bo potrebno. Preverjaj, kako dobro se je vrasla in kako mokra je zemlja. Pahisandra sušo v senci dokaj dobro prenaša. Jaz svoje v senci rastoče, potem ko se je ukoreninila, nisem zalila niti enkrat. Tudi takrat ne, ko več kot 3 tedne poleti ni bilo dežja. Zalivala sem le prvo leto, saj sem dobila potaknjence.
Super je, ker ko se razraste, temeljito zaduši ves plevel. Vsake toliko ob strani obrežeš, da zadržiš obliko, če je potrebno. Višino pustiš pri miru, se sama sproti dovolj poleže, da ne sili kvišku.
Super je, ker ko se razraste, temeljito zaduši ves plevel. Vsake toliko ob strani obrežeš, da zadržiš obliko, če je potrebno. Višino pustiš pri miru, se sama sproti dovolj poleže, da ne sili kvišku.