Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zelje - Brassica oleracea L.

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Zelje - Brassica oleracea L.

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Seme sem dobila od nekoga na forumu kot ,,sravinski zelje,, ali nekaj podobnega.Zdej rastline imajo premer več kot 1m a so samo listi.

posamezni list je večji kot 2 copata velikosti 41.

V čem je poanta?je česa preveč ali premalo?

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha . 2 fotografiji
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Moja mama obira te prevelike liste, če zelje noče delat glav. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

Meni so tudi od petih glav tri takole zrasle kot tebi, originalnilist. Samo perje. No, naši pujski bodo veselo popapali liste, v to ne dvomim - vsaj za nekaj bo dobro Wink
Ostali dve glavi pa sta naredili glavo, ampak še preden sem ju pobrala, sta ušli v cvet Rolling Eyes
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

tole zelje je hibrid Atrij

rdečo zelje, vmes je špinača in na strani kodrolistanti ohrovt

Irena

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Meni pa je zraslo taakoo zelje, da sem ga domov prinesel v žepu trenerke.
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Pep z zeljem se mi zdi, da je zadnje čase toliko dela. Najprej bolhe, pol suša, na kocu pa naj bo pehitro slana,...

Čist ob strani je varaždinc, mi je dala seme vodenka. Ampak od tistega posajenega, sem ga do letošnjega leta naribala cca 70 litrov.
Glave so trde in najmanj kilske.
Irena
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Varaždinsko zelje sajeno precej pozno in preveč na gosto, ampak nekaj ga bo. Za prvič sem zadovoljen.
battagelli

Odgovor Napisal/-a battagelli »

Rad bi v naslednji sezoni ,sejal še Ogulinsko in Nanoško zelje.
Če kdo ve kje bi ga lahko nabavil prosim za pomoč._________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
Odgovori