Robida - Rubus fruticosus
-
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Eh, okolje, prehrana, gibanje.... Kolega, ki pozna moje dejavnosti in poglede, je pred časom (ob eni drugi priliki, ki bi lahko bila tega tipa, a v resnici ni bila), rekel tako : če pa ti dobiš, začnem jaz jutri kaditi ... In ko se je tokratna zgodba začela, sem ga hitro klical, češ akcija ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
Še zlasti glede na splošni vtis o zdravstvu lahko onko res samo pohvalim. Predvsem znajo organizirati delo in tok ljudi. Ni beganja in čakanja v tri krasne. Vedno je seveda možno najti, kaj bi lahko bilo še bolj prijazno. Vendar je vtis ob obravnavi res bil sreča v nesreči. Ob vsem zavedanju, da ko dobiš takšno diagnozo v glavo, se oprimeš vsakega vsaj malo pozitivnega trenutka.
V glavnem, juriš na robide, dokler so.
![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
Še zlasti glede na splošni vtis o zdravstvu lahko onko res samo pohvalim. Predvsem znajo organizirati delo in tok ljudi. Ni beganja in čakanja v tri krasne. Vedno je seveda možno najti, kaj bi lahko bilo še bolj prijazno. Vendar je vtis ob obravnavi res bil sreča v nesreči. Ob vsem zavedanju, da ko dobiš takšno diagnozo v glavo, se oprimeš vsakega vsaj malo pozitivnega trenutka.
V glavnem, juriš na robide, dokler so.
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
-
crtj, tudi jaz se za sadiko zahvaljujem, metuljc pa seveda za dostavo.
So pa te robide res zanimive, saj imajo za razliko od mojih, obstoječih, kosmata stebla. No, liste moram pa še prečekirat.
Na trajno mesto v soboto, v kolikor ne bo deževalo do neskončnosti (a napovedano ni).
lp![rožica](images/smiles/icon_flower.gif)
So pa te robide res zanimive, saj imajo za razliko od mojih, obstoječih, kosmata stebla. No, liste moram pa še prečekirat.
Na trajno mesto v soboto, v kolikor ne bo deževalo do neskončnosti (a napovedano ni).
lp
![rožica](images/smiles/icon_flower.gif)
Treba je it v naravo.
borutl
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
borutl