Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2020

pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Dajmar je napisal/a:

Bom posušil.

To bo po mojem zgnilo._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

pajo je napisal/a:

To bo po mojem zgnilo.

Ni zgnilo, se suši izredno počasi.
pajo

Me veseli, da ti ni zgnilo. Very Happy_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Zdaj gre pa zares. danes sem pobrala dozorele čilije, da jih bom fermentirala. Ostalo je pa še ogromno zelenih. Zanima ne, kaj vi naredite z njimi._________________naredimo svet lepši
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Naredi tako blažjo zeleno omako.
pajo

brbr je napisal/a:
Zdaj gre pa zares. danes sem pobrala dozorele čilije, da jih bom fermentirala. Ostalo je pa še ogromno zelenih. Zanima ne, kaj vi naredite z njimi.

Poberi jih bodo obavarvali samo naj ne bodo mokri._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

brbr je napisal/a:
Zdaj gre pa zares. danes sem pobrala dozorele čilije, da jih bom fermentirala. Ostalo je pa še ogromno zelenih. Zanima ne, kaj vi naredite z njimi.

Pri nas niso dozoreli zvončki - itak. Večjim sem odstranila semena, manjše pustila in jih vložila enako kot feferoni. Za k narezku so super! Smile
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Hvala za nasvete. Verjetno bodo res končali v kakšni omaki, čeprav imamo omak že odločno preveč..._________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

brbr je napisal/a:
Hvala za nasvete. Verjetno bodo res končali v kakšni omaki, čeprav imamo omak že odločno preveč...

Preberi si zapis, ki si ga napisala v temi o jabolčnem kisu, glede količin...……. Wink Wink Wink
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Včeraj požagan čili Aji Mango.
Res neverjetna rodnost. S te rastline sem tekom leta potrgal že čez 50 plodov.
Tisti na začetku so bili večji, tudi nekoliko bolj debelostenski in bolj hrustljavi.
Drugače ravno prav skovilov za k narezku.

Jutri ali pa pojutrišnjem jih bom narezal na polovice skupaj s preostalimi Jalapenoti, malo popekel ter vložil v kis.

------
Odgovori