Paradižnik 2020
-
-
Muha, s temi tančicami/vrečami, sem jih varovala tudi spomladi. Me prav zanima do kam jih bom "pripeljala" letos.
Vsi tile balkončkarji, vključno s tvojim Whippersnapper-jem so po spomladanskem cvetenju imeli nekaj časa premor, potem pa so začeli ponovno odganjati in nastavljati cvetove/plodove. Eni še zdaj polno cvetijo. Paradižnik 42 dni bi lahko še dozorel, ker ne potrebuje toliko časa, za druge, ki so poznejši, pa verjetno v mojih podojih ni upanja - bo ostalo samo pri "cvetju v jeseni".
Pajo, odlično, da ste se uspeli naužiti paradižnikov, čeprav si imel že zgodaj težave. Zdaj bodo pa tako in tako bolj teklnile druge solate. Vsaj meni v hladnejšem obdobju ne tekne več paradižnikova ali recimo kumarična solata._________________naredimo svet lepši
Vsi tile balkončkarji, vključno s tvojim Whippersnapper-jem so po spomladanskem cvetenju imeli nekaj časa premor, potem pa so začeli ponovno odganjati in nastavljati cvetove/plodove. Eni še zdaj polno cvetijo. Paradižnik 42 dni bi lahko še dozorel, ker ne potrebuje toliko časa, za druge, ki so poznejši, pa verjetno v mojih podojih ni upanja - bo ostalo samo pri "cvetju v jeseni".
Pajo, odlično, da ste se uspeli naužiti paradižnikov, čeprav si imel že zgodaj težave. Zdaj bodo pa tako in tako bolj teklnile druge solate. Vsaj meni v hladnejšem obdobju ne tekne več paradižnikova ali recimo kumarična solata._________________naredimo svet lepši
-
Rab orjak je, je pa ta rastlina imela veliko število debelih, normalnih plodov, tega pa sem odkrila že kar hitro v sredini prekle, le pazila sem nanj, ko sem obirala druge. Na koncu je ostal na rastlini še ta edini in zelen, skoraj nisem verjela, da bo uspel dozoreti. Pa je!_________________Živeti na podeželju je najlepše!
-
- Kraj: Ljubljana
Pri nas pa uradno konec sezone. Še nekaj grmov je zmrzovalo zunaj, pobral sem približno odrasle paradižnike, drobižek gre skupaj s sadikam na odpad.
![](http://shrani.si/f/O/iQ/1ZV8VX4H/0332.jpg)
Sicer se eni rahlo barvajo in drugi delajo na tem
, vendar jih ne bi predolgo mučil po shrambah. Ker ravno medim kakije, mi je padlo na pamet, se da tudi paradižnike dozorevati s pomočjo jabolk, banan.....
Kar nekaj člankov je na spletu o tem, mene pa zanima če je kdo od nas to tudi prakticiral?_________________mfranc
![](http://shrani.si/f/O/iQ/1ZV8VX4H/0332.jpg)
Sicer se eni rahlo barvajo in drugi delajo na tem
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
Kar nekaj člankov je na spletu o tem, mene pa zanima če je kdo od nas to tudi prakticiral?_________________mfranc
-
- Kraj: Domžale