Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kaj naj skuham?

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tale mizica pogrni se iz linka v uvodnem prispevku bi znala res pomagati, ni pa kaj prida natančna. Vpisala sem, da imam: govedino zrezki plus potrebne začimbe in olje, v izboru receptov so padli ven piščanci, mleto meso, svinina, šunka, ocvrt krompirček .... Saj ne, da ne bi bili zanimivi predlogi, a zaloge v hladilniku ne upoštevajo kaj prida.
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

potem sem jaz imela srečo s korenjem Very Happy
za piščanca mi je pa tudi govedino zdaj ponudil Laughing_________________sonček je in .....
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Na teh, trenutno 5057 straneh se bo pa našla tudi kakšna ideja, kaj? Kaj jutri za kosilo?
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

o ja;)_________________sonček je in .....
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Odkar težijo z blokatorjem oglasov, jih redko obiščem.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Tudi meni je šlo na živce. Po nasvetu sem odblokirala samo njihovo stran. Na PC me ne motijo oglasi ob straneh, kako to izgleda na mobiju pa ne vem.
metuljc

Melona je napisal/a:
Odkar težijo z blokatorjem oglasov, jih redko obiščem.

Če na prenosniku razširim stran do roba, se oglasov sploh ne vidi.
na telefonu pa jaz nimam prav nobenih oglasov, tekst je od roba do roba ekrana.
Ja, veste, živijo od teh oglasov, ne od naših (ne)obiskov. Tako se pač svet vrti.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Motijo me tudi tisti ob robu, na mobiju pa izgleda takole:

Vem, reklame so denar in so povsod. Zato se jih pa še toliko raje izognem, če gre. Nisem hotela ustvariti vtisa, da je Kulinarika kaj bolj marketinško agresivna, kot druge strani. Hvala bogu, da se tule še ne gremo tega.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Jota skuhana, špeh narezan, se že cvre v pečici.

Neprimerno udobneje in hitreje, kot cvrenje v loncu na plinu. Very Happy Edinole čiščenje pekača bo malo bolj zamudno, kot čiščenje lonca. Bom poskusila tudi v njem pasterizirati kislo zelje iz današnje nabave, da ga bom potem lahko shranila v kozarce.
metuljc

Jaz vedno v kozici, v kateri sem cvrla špeh, skuham zelje ali repo. Potem se kozica enostavno pomije.
Ja, tako cvrenje je zakon.
Pri nas bo pa kurji ajmoht z vodnimi žličniki.
Odgovori